В производството на дограма ние влагаме само най-добрите материали, налични на пазара. Това е гаранция за високо качество и дълъг живот на продуктите. Затова и гаранцията на нашите изделия е 5 години.

Профили

PROFILINK е водещ производител на PVC профили за прозорци и врати.

PVC системата Profilinik Premium е сертифицирана от института по прозоречна техника ROSENHEIM съгласно EN 14351-1.

Стандартът включва тестове за въздухопропускливост, водонепропускливост, устойчивост на натоварване на вятър, сила на заключване и механични свойства.

Получените резултати са доказателство за високото качество на профилите Профилинк.

Фирма PROFILINK е заложила на качеството като стратегия за бъдещо развитие. За постигането на целта се използва най-модерната апаратура и технология на всички нива от производствения процес.

Обков

Roto е обков номер едно в Европа. Съчетава най-много компоненти за постигането на сигурно, качествено движение и заключване на отваряемите крила в дограмата. Отличава се с невероятно добро хромирано покритие на елементите с цел предпазване от корозия във времето, най-висока степен на сигурност на заключване, стегнато и плавно движение на механизмите при 10-годишна гаранция от производителя. Създаден да носи до 130 кг. на крило при средна тежест на такова около 35кг.

Дръжка

Hoppe компания е основана през 1952 в Дюселдорф, който е германския традиционен център за заключващи системи и фитинги. В момента HOPPE GROUP е представена на повече от един континент. Балансираната продуктова линия включва дръжки HOPPE за врата и прозорци от алуминий, неръждаема стомана, полиамид и месинг.
HOPPE Германия е един от лидерите на световния пазар при производството на дизайнерски дръжки за врати и прозорци с традиционно немско качество и десет годишна оперативна гаранция.

Използваната от нас серия Secustik® дръжки съдържат патентовано заключващо устройство, което осигурява комплексна безопасност. Това блокира мартината и прави по-трудно отварянето на прозореца незаконно отвън.

Метал

Много важен елемент, от който много малко потребители се интересуват. От вида и дебелината зависи здравината на цялата прозоречна система. Дебелината на металните профили, които влагаме в производството на дограма, са 1,2мм. и 1,6мм. Дебелините, предлагани на пазара, са 0,6:1:1,1:1,2:1,6.

Винтове

Wurth използват само подцинковани винтове, което осигурява дълъг живот и здравина на конструкцията. Качеството на цинковото покритие ви дава сигурност, че във времето няма отваряйки крилото да виждате винтове с нарушено покритие и появила се ръжда.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *