През 1998 на българския пазар се появява едноличната фирма "ЕЛ ВИ ПИ" с управител Веселин Лятев, която по-късно прерасва в две компании: ЛЯТЕВ ЕООД и ЛЯТЕВ и КО ЕООД

ЛЯТЕВ ЕООД инвестира и се развива основно в производство и монтаж на алуминиева и ПВЦ дограма от най-високо качество, както и всички видове външни и вътрешни щори.

Фирмата работи с профили от най-добрите в бранша марки, които са гаранция за важни за дограмата характеристики: отлична топлоизолация, сигурна шумоизолация и дълъг живот. Доказателство за перфекционизма ни е и гаранцията от пет години, която даваме за нашите продукти.

ЛЯТЕВ и Ко ЕООД предлага всякакви строително-довършителни работи - измазване, шпакловане, боядисване, полагане на подови настилки, сухо строителство, ВиК инсталации, електроинсталации, полагане на специални мазилки и бои както и такива последващи смяната на дограмата. Също така фирмата разполага с цялото необходимо оборудване и специалисти в изграждането на фасадна изолация и декорация.

100_0047

Веселин Лятев

Управител

Израснал в семейство на строител. Първи стъпки в строителството още от 1987г.

Завършил образованието си в УНСС София - Магистър по Маркетинг и Мениджмънт.

Работата ми в строителството започва още от ученическите ми години. Обучаван от майстори за времето си, когато тези хора бяха професионалисти. Запознат съм, както със старите материали и практики за строителство, така и постоянно следя и се обучавам за новостите в тази сфера. В работата си се стремя да използвам хубавото от старите и нови практики така, че това което правя да бъде най-доброто за дадения обект. Това, че съм запознат със повечето строителни практики ми позволява да изградя и най-добрите процедури при вземането на размери и монтаж на прозорци и врати, винаги съобразявайки ги с последващите строително-монтажни дейности и спестявайки на клиентите си купища неприятности и проблеми след смяна на дограма.