Система Корона

Нова система със стъклопакет за остъкляване на балкони. Системата предлага така необходимата топлоизолация в остъкляването като дава възможност за поставяне на високоенергийни стъкла.

Ние искахме да ви предложим нещо различно за остъкляване на тераси. Както винаги задоволяваме, очакванията на клиентите ни относно постигането на по-високи топлинни коефициенти на системите за безпрофилно остъкляване, като системата е с лесна инсталация оптимизирана с всички подробности.

Всички прозорци на системата могат да бъдат отворени, за лесен достъп за почистване, както отвън така и отвътре. Не пожълтява с течение на времето , тъй като вертикалните профили между отделните стъкла са алуминиеви. Системата е проектирана като гладка за по лесно почистване и незадържане на прах.

Системата за заключване е лесна за използване патентована и безопасносна за децата . Ето защо, освен ако ключалката е затворена системата е безопасна за детето.

Може да се монтират на всякакъв тип  тераси ( плоски , дъга , правоъгълни , ъглови ).Подходящи за  апартаменти , вили , кафенета , ресторанти , хотели , тераса и т.н. Подходящи за използване във всички видове места . Също така е напълно съвместима със зимни градини и автоматични перголи системи.

Как да чистя стъклата?

Всички панели от системата могат да бъдат отворени отвътре и това ги прави много лесни за почистване. Вертикалните профили са алуминиеви, което предпазва системата от избеляване. Също така профилите са проектирани гладки.