Picture 132 20160224 133

Предлагаме богата гама от цветове и модели вътрешни и външни щори. 

 

 • Алуминиеви хоризонтални щори -  най-често използвания продукт за вътрешно спиране на светлината. Те са стилни и дават контрол на пропуснатата светлината на достъпни цени.
  Предлагаме богато разнообразие от цветове и модели с лесна употреба и поддръжка, подходящи както за дома, така и за офиса. Предлаганите от нас щори са с два вида ламели с ширина 16 или 25мм с цветно лаково покритие, което не избелява, и разнообразни висококачествени управляващи механизми.
 • Вертикални текстилни и алуминиеви щори -Този модел щори са модерната алтернатива на пердетата и завесите. Изработват се от текстилни материи, защитени със специална промазка, антистатични или негорими. Ширина на ламелите може да бъде 127 мм и 89 мм. За задоволяване на конкретните Ви желания, различните видове материи и цветове имат различни степени на пропускане и абсорбиране на светлината. Ивиците плат се движат както по вертикала, така и около оста си, като по този начин позволяват да се контролира светлината и видимостта. Вертикалните щори са най – доброто решение при засенчване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени. Има възможност за изработка на вертикални щори за скосени под различен ъгъл прозорци.
 • Руло щори ден и нощ - Руло щорите са проектирани така, че да предложат функционалност, която надминава очакванията и на най- взискателните клиенти. С избора на подходяща материя можете: да блокирате достъпа на светлина и топлина в помещенията и да намалите разходите си за осветление и охлаждане на помещенията; да си осигурите видимост към външния свят, но да се скриете от любопитни погледи; да си осигурите пълна тъмнина за времето на покой; да филтрирате слънчевите отблясъци, без да спирате притока на дневна светлина в помещения, в които има компютри и телевизори; да комбинирате уюта на текстила с елегантна визия и компактна форма; да придадете нов облик на интериора на достъпна цена; да комбинирате със завеси, ако те са част от интериора Ви.
  Специално за клиентите, които искат да имат продукт, който съчетава предимствата на класическите руло щори и тези на ламелните щори, предлагаме серията модели ден и нощ.
 • Дървени хоризонтални щори - Дървените хоризонтални щори представляват луксозен вариант на класическите хоризонтални щори. Те внасят естествената красота и топлина на дървото във Вашия дом, офис или заведение. Прецизно изработени от естествена, твърда палмова дървесина, дървените щори се отличават с висока издръжливост, лесна поддръжка и минимална абсорбация на топлина.
  Тяхната елегантност и качество ги поставят на върха на слънцезащитните продукти, търсени от хора с високи изисквания за стил и красота. 
  Предлагаме два модела дървени хоризонтални щори - с ламели с ширина 25 или 50мм и избор сред меки, пастелни нюанси на естественото дърво.  Горната релса е скрита от дървен корниз, а всички видими части са изцяло съчетани цветово, за да се впишат перфектно във Вашия интериор.
  Дървените хоризонтални щори се монтират лесно както на стена, така и на таван и се задвижват както ръчно, така и чрез електромотор.