ЛЯТЕВ поръчковите прозорци и врати са с високо качество. Сложни решения за изключителен дизайн на частни и търговски сгради, независимо дали са нови сгради или за ремонт и обновяване. Високият технически стандарт на алуминиевите рамки и състоянието на най-съвременните технологии е гаранция за топ изпълнения по отношение на оптимално топло- и звукоизолация, устоичивост на атмосферни влияния и високи решения за безопасност и качество. Хората, които ценят абсолютно най-високото качество в изработката и монтажа избират нас.

Всички вертикални алуминиеви прозорци и врати впечатляват с най-малките детайли, благодарение на изключителното качество на материалите и перфектна изработка. Широка гама от различни декоративни капаци, стъклодържатели, врати и прозорци дръжки и скрити фитинги подчертават изключителния характер на алуминиевите елементи и предлагат многобройни индивидуални дизайнерски решения.

Прозорците и вратите са сред най-често компрометираните компоненти на една къща. Вятър и дъжд, силни температурни колебания, влияния на околната среда и механични напрежения постоянно вземат своето. Алуминият се доказа, че е по-устойчив на атмосферни условия, отколкото пластмасата и това позволява много тънки и красиви структури във всяка цветова гама. Предлагат се нови композитна система от алуминиеви профили многокамерни с допълнителна изолация и специални уплътнения за по-студени региони. Това води до много ниска загуба на топлина, което намалява разхода на енергия за отопление и така също намалява емисиите. Алуминия впечатляват чрез своите необикновени термично изолационни свойства и представляват отлична комбинация с тънки профили.

shtori

Content Image